Nå framgång genom personligt ledarskap

Välkommen till Personal Discovery, en plats för dig att upptäcka dig själv och ta kontrollen över ditt liv

Har du tröttnat på att känna dig borttappad, låst och oinspirerad? Vill du kunna designa, skapa och uppnå ditt idealiska liv? Är du redo att ta kontroll över och styra ditt liv, dina framgångar och dina mål i den riktningen du önskar för att komma dit du vill?

Då har du kommit rätt! Personligt ledarskap handlar just om hur du ska ta kontroll över och äga ditt liv, för att bli den bästa versionen av dig själv som går vart och hur långt du vill. 

Vad är personligt ledarskap?

När du utövar personligt ledarskap leder du från insidan ut. Processen innebär att du frågar dig själv - Hur behöver jag vara, agera och tänka för att bli den bästa versionen av mig själv? Denna utveckling är en pågående process som kräver regelbunden reflektion och intern bedömning över tid.

Det är när du bestämmer dig för att vara din egen framgångs smed och leva det liv som reflekterar dina värderingar och livsmål som din resa kan börja. Du är konstnären som kastar färgen på canvasduken.

Varför personligt ledarskap?

Min vision med att utveckla människors personliga ledarskap är att skapa hjältar i företag och i samhället, en förebild för andra att sträva efter. Hjältar kan se ut hur som helst och det är inte utseendet eller den fysiska styrkan som är avgörande, utan det handlar om storleken på ens hjärta.

En hjälte föds aldrig - en hjälte skapas under tuffa förutsättningar. För att lyckas är de här karaktärsdragen avgörande:

Mening

Att ha någonting att sträva efter, ett mål, en dröm eller en destination. Meningen kommer att säkerställa att lågan alltid kommer att brinna även under mörka och kalla dagar.

Vision

Att kunna se utan ögon och se något som inte har tagit fysisk form ännu. Att se med sinnet och inte med ögonen är en enorm tillgång för att lyckas med sina mål.

Glöd

Att kanalisera sin energi till att göra saker för att uppnå sitt mål och sina drömmar.

Integritet

Att hålla vad man lovar. Säger man att man ska göra någonting så gör man det. Detta bygger både inre och yttre respekt och pålitlighet blir därmed ett karaktärsdrag att räkna med.

Envishet

Att gång på gång resa sig, oavsett hur jobbigt det är. Har man bestämt någonting då ger man allt för att åstadkomma det. Envishet är viljan att aldrig ge upp.

Personligt ledarskap är en livsinvestering

Du kanske känner att oj det låter som mycket jobb! Jag vill inte ljuga och säga att det är enkelt, men det är som sagt en livsinvestering. Vad kan vara bättre än att titta i spegeln och vara nöjd med det man har åstadkommit för sig och sin familj?

Att känna att man är en del av att stärka samhällets nästa generation. I sin tur förstärker det hela samhället och världen.

Vad kan Personal Discovery göra för dig?

Som coach vill jag hjälpa till att stärka varje individs liv, vilket i sin tur leder till ett starkare samhälle. Ångest och psykisk ohälsa ökar både i Sverige och över hela världen. Mitt mål är att vända denna nedåtgående spiral.

Jag vill hjälpa dig så att du kan hjälpa någon annan vidare, så att vi tillsammans uppnår en tillväxt i samhället som är mer värdefull än pengar. Vi bidrar till tillväxt av hela mänskligheten.

Detta kan jag göra via olika kanaler där jag lär ut personligt ledarskap:

  • ”Become your hero” inspirationsföreläsningar
  • Workshops där vi i grupper diskuterar olika ämnen som kännetecknar personligt ledarskap och heroism.
  • All inclusive-paket som skräddarsys efter dina behov och önskemål för personlig tillväxt och ledarskap.
  • ”Hero Academy” för företag. Ett program som syftar till att skapa en arbetsplats att trivas på genom att utveckla medarbetarnas personliga ledarskap och göra dem till företagets hjältar. Något gynnar både verksamheten och personalen. 

Så, vad säger du, är du redo att ta kontrollen över ditt liv och bli den bästa versionen av dig själv? Jag kan visa dig vägen till personligt ledarskap. Det enda du behöver göra är att höra av dig. Ta kontakt idag!