Om mig och mitt uppdrag

Min strävan är att ständigt utvecklas till något bättre och det är därför min vision och filosofi är att inspirera tillväxt inom människor.

Jag är en person som gillar att vara i balans med min kropp och själ, och det är långt ifrån lätt när det hektiska bruset från samhället ständigt finns där. Så för att uppnå balans och klarhet har jag lärt mig att fokusera på tre saker. Till att börja med gillar jag att träna 3-5 gånger i veckan för att hålla kroppen hälsosam och stark. För det andra äter jag hälsosamt för att driva mina celler med lätt och ren energi. För det tredje vill jag meditera för att vara medveten och avslappnad. Och jag hittar också tid för min hobby som är att arbeta med gamla motorer och maskiner.

Min strävan är att ständigt utvecklas till något bättre och det är därför min vision och filosofi är att inspirera tillväxt inom människor. På detta sätt kan alla upptäcka känslan av självvärde och medvetenhet för att uppleva förändringen av att förvandla sig själv från sin värsta fiende till sin egen hjälte. Jag tror att hjältar representerar vad det betyder att vara sitt allra bästa jag.

Förändring är något du ständigt måste göra om du vill växa. Jag försöker ständigt pressa mig hårdare och utmana mina morgon-demoner varje dag för att utvecklas till något bättre. Det är inte lätt ... långt ifrån det, men det är enkelt. Det viktigaste är att släppa dina destruktiva tankar, din rädsla och bara göra det oavsett vad du tycker eller vad andra tycker.
Ta steget … gör ett försök!

Att starta mitt företag Personal Discovery är något jag har velat göra länge. Det som driver mig är att skapa förändring. En förändring som kan förvandla miljoner människors liv till det bättre. Min vision är att skapa en värld med driven individer som kan vara en hjälte för sig själva och för andra.
Jag tycker att den här resan kommer att bli väldigt spännande och vill dela denna resa med dig.

Start where you are. Use what you have. Do what you can.

Utbildningar och passioner

Helicopter technician

Business management

Massage

Spinning instructor

Dietary advisor

Car mechanic

Traditional Chinese Medicine (TCM)

Author