Föreläsningar

Bli en hjälte genom personligt ledarskap

När jag föreläser så gör jag det helhjärtat eftersom jag vill fånga lyssnaren på ett känslomässigt plan. Med mycket känslor och dynamik så vill jag inte bara skapa ett intryck men även ett avtryck hos lyssnaren. Om du vill ha ett bättre liv så måste du vilja bli bättre. Du måste göra de saker du har aldrig gjort för att kunna få de saker du har aldrig fått. Varmt välkommen att boka in dig på någon av mina föreläsningar. Vi ses där!

Become your Hero

Inspirationsföreläsningen “Become your hero” är en föreläsning som drar med lyssnarna på en resa där man får känna och uppleva en idé om oss själva som vi inte trodde fanns. Behovet att bli sin hjälte handlar om att bära upp sig själv när man själv har tappat hoppet. Det handlar om att skapa ett liv med mening och passion, om att resa sig från motgångar och svagheter, och om att växa till den person du med stolthet kan kalla för din bästa vän. Jag visar dig under föreläsningen att allt handlar om att du måste tro på att du kan - även om ingen annan tror på dig. Vi alla är skyldig oss själva ett liv med stolthet och respekt. Överskatta inte dina svagheter, underskatta inte din styrka. Bli din hjälte, bli din bästa vän!

Zero to Hero

Föreläsningen “Zero to hero” är en lärande föreläsning som bygger på samma filosofi om att bli sin hjälte, med fokus på att man måste våga utmana sina rädslor - för det är rädslorna som hindrar oss från att växa. Under föreläsningen bryter jag ner resan till att bli sin egna hjälte. Jag förklarar steg för steg vad som krävs för att gå från 0 till hjälte. Jag vill genom föreläsningen visa er en visuell spelplan över ens liv och upplysa alla faror och triumfer man stöter på under resans gång för att bli sin hjälte.

För att få ut det mesta av föreläsningarna håller jag även uppföljande workshops där ämnena diskuteras mer ingående.

Skicka in en förfrågan via kontaktformuläret för att boka en föreläsning för er nästa kick-off eller företagsevent!